Korkuteli Osmankalfalar Şehzade Korkut Şenliklerine Büyük Katılım

Osmankalfalar mahallesinde gerçekleşen 2. Geleneksel Şehzade Korkut Diyarı Osmankalfalar Şenliklerine yoğun katılım gerçekleşti.

OSMANKALFALAR 2’İNCİ ŞEHZADE KORKUT YAYLA ŞENLİKLERİNE YOĞUN KATILIM
Osmankalfalar mahallesinde gerçekleşen 2. Geleneksel Şehzade Korkut Diyarı Osmankalfalar Şenliklerine yoğun katılım gerçekleşti.
Şenliklere Ümmü Erbil, Sevgi Petek, Serpil Efe, Şaban Gürsoy ve folklor ekibi yer aldı ve vatandaşlara eğlenceli bir gece yaşattılar.
Osmankalfalar Şehzade Korkut şenliklerine Ak parti il başkanı Ali Çetin, Ak parti milletvekili Mustafa Köse, Kepez Belediye başkanı Hakan Tütüncü, Ak parti Korkuteli ilçe başkanı Kemal Sancaktar ve yönetimi, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Korkuteli ilçe başkanı Şehali Kara ve yönetimi, MHP İlçe başkanı Av. Medine Yapılmış ev yönetimi vatandaşlar katıldı.
Osmankalfalar mahalle muhtarı Murat Duran, şenliğe katılan tüm katılımcılara teşekkür etti. Korkuteli Gündem  Adem Durmaz 

 

korkuteli osmankalfalarŞehzade KorkutAk parti il başkanı Ali ÇetinAk parti milletvekili Mustafa KöseKepez Belediye başkanı Hakan TütüncüMuratpaşa Belediye Başkanı Ümit UysalAdem DurmazKorkuteli Gündem GazetesiTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.