KORKUTELİ YELTEN YOLUNA YENİ ASFALT

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yelten Mahallesi'nin yolunu yeniledi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatları doğrultusunda asfalt seferberliğini sürdürüyor. Konforlu ulaşım için mahalle yollarında bakım onarım ve …

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yelten Mahallesi’nin yolunu yeniledi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatları doğrultusunda asfalt seferberliğini sürdürüyor. Konforlu ulaşım için mahalle yollarında bakım onarım ve asfalt çalışmalarını sürdüren ekipler, son olarak Yelten Mahallesi’nde asfalt çalışması yaptı. Ekipler, asfalt hazırlık çalışmaları kapsamında da şarampol temizliği yaparak belirlenen bölgelere boru yerleştirildi. İki kilometre uzunluğunda olan mahalle yolundaki asfalt çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsa Akdemir de takip etti.

Korkuteli asfalt çalışmasıasfalt çalışmasıasfaltTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.