Köylere, içme suyu depoları

Azalan içme suyu kaynaklarından dolayı suyun daha verimli ve sağlıklı kullanılabilmesi için köylerimizde "su deposu" yapım çalışmalarına başlandı. Devamı haberimizde...

Azalan içme suyu kaynaklarından dolayı suyun daha verimli ve sağlıklı kullanılabilmesi için köylerimizde "su deposu" yapım çalışmalarına başlandı.

Köylerimizde su kaynaklarının azalması sonucunda ve suyun daha verimli kullanılması için başlatılan çalışmalar çerçevesinde 2023 yılı içerisinde Burdur İl Özel İdaresi tarafından Merkez Aşağı Müslümler 200 metreküp, Bucak Üzümlübel 100 metreküp, Avdancık 100 metreküp, Çavdır Büyükalan 100 metreküp, Altınyayla Kızılyaka 200 metreküp İçme suyu deposu inşaatlarına başlandı. Merkez Gökçebağ, Güneyyayla, Bucak Taşyayla, Kızıllı, Yeşilova Işıklar, Çaltepe, Yukarı Kırlı köylerimizin ise su deposu yapım işi ihaleleri gerçekleştirildi. Beş köyümüz ise ihale aşamasında. Su ve Kanal Hizmetleri Şube Müdürlüğümüz faaliyetlerini yürüterek ihtiyaca göre köylerimizde su deposu, içme suyu hattı ve kanalizasyon hattı yapımına devam etmektedir.

Burdur İl Özel İdareTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.