Köylülere Kırsal Kalkınma Fonu anlatıldı

Bayat ilçesinde köylülere yönelik gelişmekte olan ülkelerde tarımsal ve kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla IFAD projesi anlatıldı.

Afyonkarahisar’ında Bayat ilçesinde köylülere yönelik gelişmekte olan ülkelerde tarımsal ve kırsal kalkınmayı desteklemek ve açlıkla mücadele için tarımsal, kırsal kalkınma projelerine finansman sağlayan IFAD projesi anlatıldı.
Kırsal Kalkınma Fonu (IFAD) Projesi çerçevesinde Bayat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri Eskigömü, Sağırlı, İnpınar, Akpınar ve Mallıca köylerinde vatandaşları katılımıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda köyün mevcut yapısı ve sosyo-ekonomik durumu ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Kurum görevlileri, fonun köy sakinlerine sağlayacağı imkanlar hakkında bilgiler verdi. 

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğübayat ilçesiafyonkarahisarTürkiyeAfyonkarahisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.