Kumluca da Askıda ekmek yoğun ilgi görüyor

Kumluca ilçesi Meydan Mahallesinde bulunan Göçmenler camisi Havlusunda askıda ekmek uygulaması yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Kumluca da Askıda ekmek yoğun ilgi görüyor   Kumluca ilçesi Meydan Mahallesinde bulunan Göçmenler camisi Havlusunda askıda ekmek uygulaması yoğun ilgi ile karşılanıyor. Meydan Mahalle Muhtarı Salih Ceylan “ Her maddi durumu iyi olan Hayırsever vatandaşlarımız ve Camiye Kuran öğrenmek için gelen Bayan kardeşlerimiz her gün dar gelirli vatandaşın yüzünü güldürüyor. Uygulamanın en güzel tarafının "Hayrı yapan da ekmeği kimin aldığı da belli olmayan" diyen Meydan Mahalle muhtarı Salih Ceylan askıda ekmek uygulamasıyla günlük ortalama 50 ile 100 ekmek, ayda ise yaklaşık 3 bin ekmeğin ihtiyaç sahiplerine ulaştığını belirtti. Meydan Mahalle Muhtarı Salih Ceylan "Hayırsever vatandaşlarımız kendileri askıya ekmek bırakıyor. Günde ortalama 100'e yakın ekmeği ihtiyaç sahipleri insanlarımız alıyor. Bazen de utanarak sıkılarak alanları görüyoruz. Ne kadar ihtiyaç varsa ona göre askıya ekmek alırız. Bu uygulamamız diğer Muhtar arkadaşlara da örnek olmalı. Her cami askı oluştursun, kimin ne ihtiyacı varsa o esnafın ne sattığına göre ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmalıyız. Askıda ekmek kampanyasından yararlanan çok sayıda ailemiz var. Ülke olarak, şehir olarak çok zor zamanlardan geçiyoruz. Bir olmalıyız, birlik olmalıyız. Askıya ekmek bırakıyorlar. Güzel bir kampanya oldu. İnşallah kampanyamız daha da büyür. Bu kampanyayı inşallah devam ettireceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek hayır dualarını almak bir Muhtar olarak bizi mutlu ediyor dedi.     

Antalya Haberaskıda ekmekTürkiyeAntalyaKumluca

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.