Kumluca TSO 'dan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu 'na ziyaret

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

 

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen ve Meclis Başkanı Menderes Oktay ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, KUTSO heyetine yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

KUTSO Başkanı Fahri Özen, ziyaret ile ilgili olarak şunları söyledi: “Seçimlerimizin ardında kısa süre sonra TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etmek istiyorduk ama Kumluca, Finike ve Demre ilçelerimizde yaşanan afet nedeniyle ziyaretimizi bugüne bıraktık. Başkanımıza sıcak karşılaması ve samimi sohbeti için çok teşekkür ederiz. Kendisine çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgi aktardık. Üyelerimizin taleplerini ilettik.” dedi 

 

KutsoKumluca Ticaret ve Sanayi OdasıTOBBRifat HisarcıklıoğluFahri ÖzenTürkiyeAntalyaKumluca

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.