Kur’an-ı Kerim Okuma Dünya Birincisi Bünyamin Topçuoğlu Burdur’a geliyor

Burdur İl Müftülüğü tarafından düzenlenecek programda, Kur’an-ı Kerim Okuma Dünya Birincisi Kurra Hafız Bünyamin Topçuoğlu, 14 Ağustos Cuma günü Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla buluşacak.

Burdur İl Müftülüğü, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve manevi atmosferiyle dikkat çekecek özel bir programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Kur’an-ı Kerim Okuma Dünya Birincisi ve Ayasofya Camii Baş İmam Hatibi Kurra Hafız Bünyamin Topçuoğlu, 14 Ağustos 2026 Cuma günü saat 21.00’de Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek programda Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunacak.
Programda ayrıca Ayasofya Camii Müezzin Kayyımı ve Türkiye Ezan ile Kur’an-ı Kerim Okuma Birincisi Rıdvan Akbaş, Melike Hatun Camii Müezzin Kayyımı ve Türkiye Ezan Okuma İkincisi Umutcan Doğan, Kameriye Camii İmam Hatibi Hafız Şerafettin Salıç, Ulu Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Celalettin Sevimli ile MAKÜ Dini Musiki Öğretim Görevlisi Furkan Ceylan da yer alacak.
Kur’an-ı Kerim ziyafeti, ilahi ve kasideler ile dua programının yer alacağı etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi. Program, 14 Ağustos 2026 Cuma günü saat 21.00’de Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Burdur İl MüftülüğüBünyamin TopçuoğluTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.