Kurban İçin Bıçaklar Kutsallar Hırdavat’ta!

Bucak ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bıçak satıcılarında yoğunluk yaşanıyor.

Bucak ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bıçak satıcılarında yoğunluk yaşanıyor.

En kaliteli bıçakları uygun fiyata satışa sunan Kutsallar Hırdavat, düzenlediği indirim kampanyası ile vatandaşların bıçak ihtiyacını karşılıyor.

ÜRÜNLERDE İNDİRİM VAR

Yeni Sanayi Sitesi 4.Blok’ta faaliyet gösteren Kutsallar Hırdavat işletmecisi Selman Kutsal, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde indirim kampanyası düzenlediklerini belirterek, özellikle kurban kesiminde kullanılacak olan araç gereçlerin uygun fiyata satışa sunulduğunu ifade etti.

BIÇAKLAR GARANTİLİ

Bıçak fiyatlarının uygun olduğunu belirten Kutsal, “Denizli Yatağan bıçakları ve Trabzon Sürmene bıçaklarının satışını gerçekleştiriyoruz. Kalitesini tüm ülkede kanıtlamış olan bıçaklarımız, kurbanda halkımızın en büyük yardımcısı olacak. Garantili olarak satışa çıkan bıçak çeşitlerini işyerimize gelerek görebilirsiniz” diye konuştu.

KURBANDA KULLANILACAK TÜM ÜRÜNLER BULUNUYOR

Yine Kurban Bayramı’nda kullanılacak olan vinç, caraskal, tilki kuyruk, elektronik terazi, paslanmaz satır, kurbanlık tille, el kantarı, taş motoru, masat ve elektrik şoklu fener gibi ürünlerin indirimli olarak satıldığını ifade eden işletmeci Selman Kutsal, “Bayramda kullanılacak olan tüm ihtiyaçlarınızı hem kaliteli hem de uygun fiyata almak istiyorsanız, işyerimize bekliyoruz” diyerek tüm Bucak halkının yaklaşan Kurban Bayramını kutladı.

Kurban pazarında yerimiz mevcuttur..

tanıtımTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.