Kütahya’da genç kızlardan örnek davranış

Kütahya’da genç kızlar evlerindeki eşyaları satıp parasını Gazze’ye bağışladılar

Kütahya’da mahallede stant açan 6 genç kız, genç evlerindeki kullanılabilir yeni eşyalarını satarak elde ettikleri 2 bin 500 TL’yi Gazze’ye gönderilmek üzere Kütahya İHH Kadın Kolları Başkanı Hatice Karakaya’ya teslim ettiler.
İHH olarak çocukları örnek davranışlarından ve duyarlılıklarından dolayı iyilik madalyası, Filistin atkısı ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdiklerini söyleyen İHH Kadın Kolları Başkanı Hatice Karakaya,” Zeynep Çetinkaya, Şeyma Acar, Elifnaz Dursun, Ceylin Kaygısız, Ayşe Zülal Bozkuş ve Meryem Oğuz isimli genç kardeşlerimiz Gazze için bir şeyler yapmalıyız diye düşünmüşler ve hep birlikte evlerindeki kullanılabilir kendi yeni eşyalarını satmaya karar vermişler. Dumlupınar Mahallesinde bir durağın önünde stant açıp satış yapmaya başlamışlar. Mahallenin yoğun ilgisi ve takdirini toplayan gençler elde ettikleri yaklaşık 2 bin 500 TL’yi derneğimize makbuz karşılığı teslim ettiler. İHH olarak bizde bu çocuklarımıza bu gayret ve duyarlılıklarından dolayı iyilik madalyası, Filistin atkısı ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdik. Çocuklarımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

örnek davranışKütahya bağışGazze bağışTürkiyeKütahya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.