Lider Oğuzhanspor’a Bir Destek de Bucak Belediyesi’nden!

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'a destek vermek amacıyla dün Bucak Belediye Meclisi'nde görüşülen madde karara bağlandı

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’a destek vermek amacıyla dün Bucak Belediye Meclisi’nde görüşülen madde karara bağlandı.Buna göre Bucak Belediyesi bütçesinin binde 12’si Bucak Bld. Oğuzhanspor’a destek olarak verilecek.

Bölgesel Amatör Lig 7.grupta lider Bucak Bld.Oğuzhanspor’a bir destek de belediyeden geldi.Bucak Belediye Meclisi’nde görüşülen konu oy birliği ile karara bağlanarak yıllık Bucak Belediyesi bütçesinin binde 12’si nakdi yardım olarak Oğuzhanspor’a verilmesine karar verildi. Her yıl yaklaşık ortalama 350 bin TL’lik destek verilerek Bucak Bld. Oğuzhanspor’un daha üst liglere çıkması için maddi kaynak yaratılacak.

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin başkanlığında toplanan Bucak Belediye Meclisi’nin dün yapılan oturumda alınan kararın ardından açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Ali Akalın, “İlimizi BAL Liginde temsil eden ve şu anda lider olan takımıza Bucak Belediyemizin sahip çıkması bizleri mutlu etti.Kaymakamımız başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

OğuzhansporBölgesel Amatör LigBAL LigiYalçın SezginTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.