Liseli Öğrenciler TBMM’yi Ziyaret Etti

Burdur merkez İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in rehberliğinde Gazi Meclis TBMM’yi ziyaret etti. Burdur merkez İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Gazi Meclisimizi ziyaret etti. …

Burdur merkez İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in rehberliğinde Gazi Meclis TBMM’yi ziyaret etti.

Burdur merkez İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Gazi Meclisimizi ziyaret etti. AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik rehberliğinde gerçekleşen ziyarette, liseliler Meclisin tüm bölümlerini inceledi. Milletvekili Özçelik, öğrencilere genel kurul salonunu tanıtarak, parti gruplarının yerleri ve Meclis’in oturma şeklini anlattı. 15 Temmuz hain darbe girişiminde zarar verilen alanları da gösteren Milletvekili Özçelik, liselilere o hain geceyi de anlattı. Bilgilerle dolu ve duygulu anların yaşandığı ziyaret, verimli geçti. Milletvekili Özçelik, ziyaret sonunda İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile hatıra fotoğraf çektirdi.

Liseli Öğrenciler TBMM ziyaretTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.