Mabel Vip'ten Bir Yenilik Daha Artık Kalıcı Makyaj Hizmeti de Sunuyor

10 Yılı aşkın süredir Türkiye'nin birçok ilinde hizmet vermekte olan Mabel Vip, yaklaşık 1 senedir Burdur'un Bucak İlçesi'nde faaliyet gösteriyor.

10 Yılı aşkın süredir Türkiye'nin birçok ilinde hizmet vermekte olan Mabel Vip, yaklaşık 1 senedir Burdur'un Bucak İlçesi'nde faaliyet gösteriyor.

Bucak Halkının aldığı hizmet dolayısıyla memnun olduğu Mabel Vip Güzellik Merkezi, artık kalıcı makyaj hizmeti veriyor.

Mabel Vip Bucak Sorumlusu Uzman Estetisyen Merve Özdemir, müşterilerden gelen talepler doğrultusunda Bucak'ta eksik olan kalıcı makyaj hizmetini Mabel Vip ailesi olarak bu aydan itibaren Bucak Halkının hizmetine sunduklarını söyledi.

Kalıcı makyaj hizmeti dudak renklendirme, dudak gençleştirme, dipliner, eyeliner, kaş kontur olarak kendi aralarında sınıflandırılmaktadır.

Kalıcı makyaj işlemleri esnasında herhangi bir acı, ağrı hissedilmediğini belirten Estetisyen Merve Özdemir, " Deri yapısı ile bağlantı olarak işlemin doğru yapılması ile kalıcı makyaj süresi 2 yıldır. 2 Seansta kalıcı makyaj hizmeti veriyoruz. Yaklaşık 20 - 25 dakika süren 2 seans ile bu hizmeti veriyoruz. Detaylı bilgi almak için hemşehrilerimizi güzellik merkezimize bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

MABEL VİP GÜZELLİK MERKEZİ
TEL: 0248 325 30 07 - 0544 225 24 07
instagram: @mabelbucak15
ADRES:  OĞUZHAN MAH. 3909 SK. NO:8 KAT:1 DAİRE: 5 BUCAK/ BURDUR

mabel vipTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.