Mahalle Muhtarları Toplantısı Milletvekili Özçelik'in Açıklamaları Tıkla İzle

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, “Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hepimiz seçilmişiz, bize vekalet verilmiş. Size mahalleli vekalet vermiş. Belediye başkanıma ilçe vekalet vermiş. Burdur halkı da bize vekalet verdi. Vekalet aldığımız sure içerisinde hakkı ile işlerimizi yerine getirmek için bu vekaleti aldık. İşlerimizi vatandaşı memnun edebilecek şekilde yapabilirsek, onları mutlu edebilirsek, gönül rahatlığı içerisinde bile bırakabilirsek bizim için güzel bir duygudur. Önemli olan arkamızda hoş bir seda bırakabilmek. Muhtarlarımız bizlere taleplerini iletecek. Zaman ve sabrın ardından vakti zamanı gelince güzel yatırımları, güzel hizmetleri hep birlikte şehrimize kazandıracağız, kazandırdıklarımızı hep birlikte görüyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, “Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hepimiz seçilmişiz, bize vekalet verilmiş. Size mahalleli vekalet vermiş. Belediye başkanıma ilçe vekalet vermiş. Burdur halkı da bize vekalet verdi. Vekalet aldığımız sure içerisinde hakkı ile işlerimizi yerine getirmek için bu vekaleti aldık. İşlerimizi vatandaşı memnun edebilecek şekilde yapabilirsek, onları mutlu edebilirsek, gönül rahatlığı içerisinde bile bırakabilirsek
bizim için güzel bir duygudur. Önemli olan arkamızda hoş bir seda bırakabilmek.
Muhtarlarımız bizlere taleplerini iletecek. Zaman ve sabrın ardından vakti zamanı gelince güzel yatırımları, güzel hizmetleri hep birlikte şehrimize kazandıracağız, kazandırdıklarımızı hep birlikte görüyoruz.” İfadelerine yer verdi.

bucak mahalle muhtarları toplantısıBayram ÖzçelikTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.