Burdur Valiliği himayelerinde yürütülen “Mahallem Geleceğim” Projesi, çocukları eğitici, eğlenceli ve sosyal etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Projenin bu haftaki durağı Şirinevler Mahallesi oldu.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, il protokol üyeleri ve kurum yöneticileriyle birlikte Şirinevler Mahallesi’ndeki USO İlkokulu’nda düzenlenen programa katıldı.
Çocuklar Hem Eğlendi Hem Öğrendi
Çocukların yaz tatilini verimli ve nitelikli etkinliklerle değerlendirmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen programda; oyun, spor, kültür ve sanat faaliyetleri düzenlendi. Farklı kamu kurumlarının çalışmaları da çocuklarla buluşturuldu.
Etkinlikler sayesinde çocuklar eğlenerek öğrenmenin yanı sıra yeteneklerini keşfetme, arkadaşlarıyla sosyalleşme ve kamu kurumları ile bu kurumların sunduğu hizmetleri yakından tanıma fırsatı buldu.
Mahallelerden Köylere Ulaşmaya Devam Ediyor
Çocukların gelişimine eğitici ve öğretici faaliyetlerle katkı sunmayı amaçlayan “Mahallem Geleceğim” Projesi, mahallelerden köylere kadar farklı noktalarda çocuklarla buluşmayı sürdürüyor.
Proje kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle çocukların yeni deneyimler kazanması, sosyal bağlarının güçlendirilmesi ve ortak bir gelecek heyecanı etrafında bir araya gelmeleri hedefleniyor.