MAKÜ Basın Akademisi ile Medyaya ve Gazeteciliğe Yeni Bir Bakış Açısı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), Basın Akademisi adı altında düzenleyeceği programlarla medya ve gazetecilik alanındaki uzmanları öğrenci, akademisyen ve basın mensuplarıyla buluşturuyor.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) yaptığı etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek hem Burdur basınını hem de öğrenci ve akademisyenlerini Basın Akademisi adı altında yapacağı programlarla alanında uzman kişilerle buluşturuyor.

MAKÜ Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü tarafından organize edilen Basın Akademisi programları periyotlar halinde devam edecek.

İlk eğitim 15 Şubat Perşembe günü TRT Antalya Haber Müdürü Ahmet Öcal ile başlıyor. Saat 14.00’de MAKÜ Avşar Han Sinema Salonunda gerçekleştirilecek programda haber yazımı ve teknikleri ele alınacak. Programa medyaya ve gazeteciliğe ilgi duyan tüm öğrenci, akademisyen, basın mensupları ve ilgili herkes davetli.

MAKÜBasın akademisimedyagazetecilikbakış açısıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.