MAKÜ Bayan Hentbol Takımı Şampiyon Oldu

MAKÜ Bayan Hentbol Takımı Şampiyon Oldu Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından 08-12 Nisan 2019 tarihleri arasında Süleyman Demirel Üniversitesinde gerçekleştirilen Hentbol 1. Lig müsabakalarında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bayan Hentbol Takımı şampiyon oldu.

MAKÜ Bayan Hentbol Takımı Şampiyon Oldu
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından 08-12 Nisan 2019 tarihleri arasında Süleyman Demirel Üniversitesinde gerçekleştirilen Hentbol 1. Lig müsabakalarında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bayan Hentbol Takımı şampiyon oldu.

Girdiği 5 müsabakayı da kazanan MAKÜ Bayan Hentbol Takımı sağladığı başarı ile 30 Nisan-4 Mayıs 2019 tarihleri arasında MAKÜ’de gerçekleştirilecek olan Koç Spor Fest kapsamında Hentbol Süper Lige Yükselme maçlarına katılmaya hak kazandı.

Altı takımın mücadele ettiği müsabakalarda MAKÜ Bayan Hentbol Takımı sırasıyla Dicle, Ege, Çukurova, Süleyman Demirel ve Marmara üniversitelerinin takımlarını yenerek şampiyon oldu.

Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz şampiyon olan MAKÜ Bayan Hentbol Takımın başarısını kutladığını belirterek, “Yeni bir gurur daha yaşatan hentbol takımımıza ve Antrenör Doç. Dr. Oğuzhan Dalkıran’a teşekkür ediyorum. Yapılacak olan Hentbol Süper Lige Yükselme maçlarında da takımımıza başarılar dilerim.” dedi.

MAKÜMAKÜ Bayan Hentbol TakımıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.