MAKÜ BAYAN HENTBOL TAKIMI SÜPER LİG’DE

MAKÜ Bayan Hentbol Takımı Üniversitelerarası Hentbol Süper Ligine Yükseldi Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde (MAKÜ) başlayan Koç Spor Fest çerçevesinde düzenlenen bayanlar hentbol müsabakaları sona erdi. Bu kapsamda Türkiye Koç Spor Fest Hentbol Süper Lige Yükselme karşılaşmalarında …

MAKÜ Bayan Hentbol Takımı Üniversitelerarası Hentbol Süper Ligine Yükseldi
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde (MAKÜ) başlayan Koç Spor Fest çerçevesinde düzenlenen bayanlar hentbol müsabakaları sona erdi.

Bu kapsamda Türkiye Koç Spor Fest Hentbol Süper Lige Yükselme karşılaşmalarında MAKÜ Bayan Hentbol Takımı ilk olarak Siirt Üniversitesi mücadele etti ve 33-27 skorla galip geldi.

İkinci karşılaşma ise MAKÜ ile Kastamonu Üniversitesi arasında oynandı. Karşılaşma sonunda Kastamonu Üniversitesi 39-24 skorla galip geldi. Son maçında Marmara Üniversitesi ile karşılaşan MAKÜ 41 -33 skor ile maçtan galip ayrıldı.

Karşılaşmalar sonunda Birinci olan Kastamonu Üniversitesi MAKÜ Bayan Hentbol Takımının Şampiyonluk kupasını Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, MAKÜ Bayan Hentbol Takımının ikincilik kupasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca, Marmara Üniversitesi Bayan Hentbol Takımının üçüncülük kupasını ise Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya verdiler.

MAKÜ Spor Tesislerinde gerçekleştirilen ve antrenörlüğünü Doç. Dr. Oğuzhan Dalkıran’ın yaptığı karşılaşmalar sonrasında MAKÜ Bayan Hentbol Takımı Üniversitelerarası Hentbol Süper Ligine yükseldi.

MAKÜ Bayan Hentbol Takımıburdur mehmet akif ersoy üniversitesiHentbol Süper ligkoç spor festTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.