MAKÜ'de 5 branşta 100. Yıl Spor Şenlikleri düzenlenecek MAKÜ'de kuralar çekildi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında 5 branşta 100. Yıl Spor Şenlikleri düzenlenecek.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan “100. Yıl Spor Şenlikleri” dart, masa tenisi, squash, badminton, kros branşlarında yapılacak karşılaşmaların kura çekimi gerçekleştirildi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Atay, Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları Doç. Dr. Oğuzhan Dalkıran, Dr. Ögr. Üyesi Soner Sivri, Öğr. Gör. Dr. Mine Ömercioğlu ve sporcuların katılımıyla gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda müsabaka fikstürleri ve saatleri belirlendi.

Ayrıca 30 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan “İstiklalden İstikbale 100. Yıl Cumhuriyet Koşusu” müracaatlarının devam ettiği ve saat, parkur bilgisinin önümüzdeki günlerde yayınlanacağı belirtildi.

MAKÜspor şenliklerikuraTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.