MAKÜ'de öğrencilerine güzel haber; Yüz yüze eğitim başlıyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde yüz yüze eğitime başlanması kararını merakla bekleyen öğrencilere güzel haber geldi.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde yüz yüze eğitime başlanması kararını merakla bekleyen öğrencilere güzel haber geldi.

Geçtiğimiz günlerde Burdur MAKÜ Öğrencileri tarafından bir açıklama yaparak, MAKÜ'de de diğer üniversitelerdeki gibi hibrit eğitime geçilmesini talep ettiler. Talep sonrasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından hibrit eğitim açıklaması geldi.

MAKÜ'de yüz yüze eğitim 24 Nisan'da yeniden başlıyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, " Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde yaralarımızı birlikte sarmayı sürdürüyoruz.
Öğrencilerimizin öğrenme süreçlerini aktif olarak katılımını sağlayan ve öğrenme deneyimi zenginleştiren yüz yüze eğitimin gençlerimizi kendilerini keşfetmeye yolculuğunda bilgi ve becerilerini geliştirmelerinde iletişim yeteneklerini güçlendirerek sosyal yaşamlarını zenginleştirmelerinde ve geleceğini inşasına büyük öneme sahip olduğunu düşünüyoruz.
Bir arada çok daha iyi olacağımıza inandığımız tüm öğrencilerimizde 24 Nisan'da yeniden buluşmaya heyecanla bekliyoruz.
Üniversitemiz 2022-2023 öğretim yılı bahar dönemi 24 Nisan 2023 tarih itibariyle hibrit karma eğitim yöntemi ile devam edecektir.
Halihazırda uygulanmakta olan uzaktan eğitim ile birlikte isteyen öğrencilerimiz devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim alabileceklerdir." denildi.

Burdur Mehmet Akif Ersoy ÜniversitesiMAKÜuzaktan eğitimTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.