MAKÜ’de Vergi Müfettişliği Mesleği Anlatıldı

MAKÜ’de Vergi Müfettişliği Mesleği Anlatıldı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Mezunlarla İlişkiler ve Kariyer Planlama Koordinatörlüğü tarafından “Kariyer Meslek Olarak Vergi Müfettişliği” adlı kariyer söyleşisi gerçekleştirildi.

MAKÜ’de Vergi Müfettişliği Mesleği Anlatıldı
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Mezunlarla İlişkiler ve Kariyer Planlama Koordinatörlüğü tarafından “Kariyer Meslek Olarak Vergi Müfettişliği” adlı kariyer söyleşisi gerçekleştirildi.

Avşar Han Sinema Salonunda gerçekleşen söyleşiye Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Antalya Grup Başkanı Tamer Gündoğdu ile Vergi Müfettişleri Mehmet Sarı ve Naim Bekeç konuşmacı olarak katıldı.

Moderatörlüğünü Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ömer Tekşen’in yaptığı söyleşide vergi müfettişliği mesleği farklı açılardan ele alındı. Söyleşiye yoğun ilgi gösteren öğrenciler vergi denetimi ve vergi müfettişliği ile ilgili sorularına cevaplar aradılar.

Söyleşi sonunda Prof. Dr. Ömer Tekşen tarafından Tamer Gündoğdu’ya MAKÜ Anmalığı takdim edildi.

MAKÜKariyer Meslek Olarak Vergi MüfettişliğiTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.