MAKÜ Erkek Voleybol Takımı Şampiyon Oldu

MAKÜ Erkek Voleybol Takımı, ÜNİLİG Voleybol Grup Müsabakalarında Şampiyon, Kız Takımı ise Grup üçüncüsü oldu. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığı tarafından, 04-08 Mart 2019 tarihleri arasında İzmir Katip Çelebi Üniversitesinde düzenlenen ÜNİLİG voleybol grup şampiyonasında Burdur …

MAKÜ Erkek Voleybol Takımı, ÜNİLİG Voleybol Grup Müsabakalarında Şampiyon, Kız Takımı ise Grup üçüncüsü oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığı tarafından, 04-08 Mart 2019 tarihleri arasında İzmir Katip Çelebi Üniversitesinde düzenlenen ÜNİLİG voleybol grup şampiyonasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kız-Erkek takımları mücadele etti. Toplam 13 üniversitenin katıldığı müsabakada MAKÜ Voleybol Erkek Takımı tüm takımları yenerek set vermeden grubu şampiyon olarak tamamladı. MAKÜ Kız Voleybol Takımı da grubu üçüncü olarak tamamladılar.

MAKÜ Voleybol Takımları Antrenörü Öğr. Gör. Ali KARACA; “Başta üniversite yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Yardımcı antrenörümüz Ali YAMAN ve tüm voleybol takımı müsabakalarında birlik beraberlik ve dayanışmasını hiç bozmayıp mücadelelerinde hak ettikleri şampiyonluğu alan sporcularımızın hepsini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ da şampiyon olan MAKÜ Erkek Voleybol Takımı ve Grup üçüncüsü olan Kız Voleybol Takımının başarısını kutladı. KORKMAZ, “Üniversitemiz akademik başarılarının yanında sportif başarılarla da adını duyurmaya başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Bu gururu bize yaşatan takımlarımıza ve Antrenör Öğr. Gör. Ali KARACA’ya yardımcısı Ali YAMAN’a teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

MAKÜ Erkek Voleybol TakımıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.