MAKÜ Hentbol Takımı 1. Lige Yükseldi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi hem ulusal hem de uluslararası müsabakalarda gösterdikleri başarıya bir yenisini daha ekledi. Spora verdiği önemi sporun her dalına yansıtan MAKÜ bu kez de hentbolda başarısını kanıtladı. MAKÜ Hentbol takımı grup birincisi …

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi hem ulusal hem de uluslararası müsabakalarda gösterdikleri başarıya bir yenisini daha ekledi. Spora verdiği önemi sporun her dalına yansıtan MAKÜ bu kez de hentbolda başarısını kanıtladı. MAKÜ Hentbol takımı grup birincisi olarak 1. Lige yükseldi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2018 faaliyet programında yer alan Hentbol Turnuvası Finalleri Kuşadası’nda yapıldı.

ÜNİLİG kapsamında yapılan ve Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından yürütülen Hentbol Kadınlar ve Erkekler 2. Lig grup maçları 7 Aralık’ta sona erdi. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Erkek Hentbol Takımının da mücadele ettiği Erkekler 2. Lig grup maçlarında MAKÜ Hentbol takımı grup birincisi olarak 1. Lige yükseldi.

Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Spor Salonu’nda düzenlenen final yarışlarında dereceye girenler kupalarını Kuşadası Kaymakamı Saadettin YÜCEL, Kuşadası Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya TÜNK, Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Hasan İNAN ve Kuşadası Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Canan GÜRER TEMİZTÜRK’ün elinden aldı.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ, MAKÜ Erkekler Hentbol takımını ve hocaları tebrik ederek, 1. Ligde başarılar diledi.

MAKÜhentbol takımı 1 ligTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.