MAKÜ Öğrencisi Türkiye 3.sü Oldu

Balıkesir’de düzenlenen Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda MAKÜ öğrencisi Adem Furkan AVCI 64 kiloda Türkiye 3.sü oldu. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Adem Furkan AVCI, kazandığı Türkiye 3.lüğü derecesi ile …

Balıkesir’de düzenlenen Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda MAKÜ öğrencisi Adem Furkan AVCI 64 kiloda Türkiye 3.sü oldu.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Adem Furkan AVCI, kazandığı Türkiye 3.lüğü derecesi ile A Milli Takım kadrosuna katılmaya hak kazandı.

Milli Takımda da hem Türkiye’yi hem de Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirterek “Bana her zaman destek olan başta Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ ve hocalarıma teşekkür ederim. Hedefim 2020 Olimpiyatları’nda dereceye girmek ve bunun için de çalışmalarıma hız kesmeden devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

Elde ettiği başarıdan dolayı AVCI’yı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ, “Öğrencimiz, Burdur’u ve üniversitemizi gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Boks ŞampiyonasıTürkiyeBalıkesir

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.