MAKÜ Rektörü Dalgar, Balıkesir'de tarım çalıştayında

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3.Yerel Yönetimler ve Tarım Çalıştayı'na katıldı.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 3.Yerel Yönetimler ve Tarım Çalıştayı’na katıldı.

MAKÜ’nün de üyesi olduğu Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği (Agricities) tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen ve 30 büyükşehir belediyesi ile birçok ülkeden yerel yöneticileri, ortak hedef ve projeler için bir araya getiren çalıştaya katılan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Öner de eşlik etti.

Programa katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Rektör Dalgar, “Tarım ve hayvancılık alanında yerel yönetimlerin hayata geçirdiği iyi uygulamaları dinlediğimiz ve tecrübe paylaşımlarında bulunulan verimli bir program oldu. Nazik ev sahipliği için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel Yılmaz’a teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Balıkesir ziyareti kapsamında Rektör Dalgar, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu da ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette iki üniversite rektörü karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Ziyaret karşılıklı hediye taktimi ile son buldu.

MAKÜHüseyin DalgartarımçalıştayTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.