MAKÜ Rektörü Dalgar, Kremna Antik Kenti'ni ziyaret etti

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile MAKÜ tarafından kazı çalışmaları devam eden Kremna Antik Kenti'ni ziyaret etti.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Bucak Çamlık Köyü sınırlarında yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile MAKÜ tarafından kazı çalışmaları devam eden Kremna Antik Kenti’ni ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, MAKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ayça Polat Becks başkanlığında yürütülen kazı çalışmaları hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

Antik kentin tüm bölümlerini gezen ve kazı çalışmalarının detaylarını öğrenen Rektör Dalgar, “Arkeoloji turizmi açısından ilimize çok önemli kazanımlar sağlayacak kazı çalışmaları hakkında bilgi aldık. Burada emeği geçen başta Kazı Başkanımız Prof. Dr. Ayça Polat Becks ile tüm ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MAKÜHüseyin DalgarKremna Antik KentiziyaretTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.