Maltepe’de otomobil ambulansa çarptı

Maltepe’de yol vermeyen maganda makas atarak ambulansa çarptı

 Maltepe’de D-100 Karayolunda ambulansa yol vermeyerek otomobiliyle makas atarak ilerleyen otomobil sürücüsü ambulansa çarparak kazaya neden oldu.
Olay, D-100 Karayolu Maltepe’de Aydınevler mevkiinde öğle saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, Kadıköy istikametine makas atarak ilerleyen 34 CCM 907 plakalı otomobil sürücüsü ambulansa yol vermedi. Ambulans ekibinin siren ve anons uyarılarını dikkate almayan otomobil sürücüsü makas atarak trafikte terör estirdi. Otomobil sürücüsü makas atarak ilerlediği esnada ambulans aracına çarptıktan sonra kaçarak uzaklaştı. Trafikte yaşanan o korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

İstanbul kazakazaTürkiyeİstanbulMaltepe

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.