MEB: 20 bin sözleşmeli öğretmen alınacak!

MEB: 20 bin sözleşmeli öğretmen alınacak! MEB: 20 bin sözleşmeli öğretmen alınacak! Türkiye’de en çok merak edilen konulardan biri olan sözleşmeli öğretmen başvurusu ile ilgili geri sayım başladı.

MEB: 20 bin sözleşmeli öğretmen alınacak!

Türkiye’de en çok merak edilen konulardan biri olan sözleşmeli öğretmen başvurusu ile ilgili geri sayım başladı. 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için gözler atamaların yapılacağı tarihte. Peki sözleşmeli atama ne zaman gerçekleşecek? Tercihler ne zaman yapılacak? Sözleşmeli öğretmen atamasıyla ilgili merak edilenler bu haberde. İşte detaylar…

Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada “Bana kalsa ben ’60 bin az, 80 bin olsun’ derim. Biz şuna bakıyoruz; ‘Hangi alanda, kaç öğretmen ihtiyacımız var’ ifadelerini kullanmıştı. Sonrasında ise 20 bin kişilik bir alım yapılacağı bilgisi verildi.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN TERCİH TARİHLERİ

Sözleşmeli öğretmenlik atamaları için ön başvurular 6 Ocak’ta başlayacak ve 10 Ocak’a kadar sürecek. Atama sonuçlarının ise 18 Mart’ta açıklanacağını duyuruldu. Kamupersoneli.net

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.