Meçikoğulları Ford Plaza’dan Lise Öğrencilerine Araç Hibesi!

Koç Holding tarafından 2006 yılında başlatılan “Meslek Lisesi, memleket meselesi” sloganıyla oluşturduğu proje dâhilinde meslek liselerine yapılan yardımlar devam ediyor. Proje kapsamında Ford Otomotiv Sanayi tarafından ülke genelinde 71 araç, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi …

Koç Holding tarafından 2006 yılında başlatılan “Meslek Lisesi, memleket meselesi” sloganıyla oluşturduğu proje dâhilinde meslek liselerine yapılan yardımlar devam ediyor. Proje kapsamında Ford Otomotiv Sanayi tarafından ülke genelinde 71 araç, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motor Bölümü öğrencileri için mesleki eğitimi desteklemek amacıyla hibe edildi.

Burdur’un Bucak İlçesi’nde de Ford Meçikoğulları Otomotiv tarafından Bucak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motor Bölümü öğrencilerinin teknik derslerde kullanabilmesi için araç hibe edildi. Aracın teslimi düzenlenen törenle yapıldı. Bugün saat 14.00’de düzenlenen anahtar teslim törenine AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler ve Parti Teşkilatı, Ford Otomotiv ve Meçikoğulları Otomotiv’den yetkililer, Bucak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İdaresi, öğretmenler ve motor bölümü öğrencileri katıldı. Törende konuşan Meçikoğlu Otomotiv Sanayi A.Ş. Satış Müdürü Serdar Barın, katılımcılara ve Ford ailesine teşekkür etti. Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. Servis Bölge Yöneticisi Ali Sarıoğlu, öğrencilerden okula hibe edilen araçtan ve aldıkları eğitim öğretimden en iyi şekilde faydalanmalarını istedi.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik de ülke genelinde kalifiye eleman eksiği olduğunu belirterek eğitime meslek liselerine ve bu okullarda okuyan öğrencilerin eğitimlerine verdikleri desteklerden dolayı İşadamları ve şirketlere teşekkür etti.

Okul Müdürü Ayşe Ünal, eğitime destek veren şirketlere ve okullarına araç hibe eden otomotiv şirketi ve Bucak’ta temsilciliğini yürüten İşadamına teşekkürlerini iletti. Meçikoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Meçikoğlu da projeye teşvik veren Koç ailesine teşekkür etti, aracın öğrenciler ve okul için hayırlı olmasını diledi.

Pasta kesilmesinin ardından öğrencilerinin teknik derslerde kullanabilmesi için hibe edilen aracın anahtarı Okul Müdürü Ayşe Ünal’a teslim edildi.

Öğrencilerine Araç HibesiBayram ÖzçelikKoç HoldingTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.