MEHMET AKİF ERSOY UNUTULMADI

Bucak'ta 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı yapıldı.

Bucak’ta 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı yapıldı. Bucak Kültür Merkezinde gerçekleşen programa;

Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Gün Şafak Karartı, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe, Bucak İlçe Mili Eğitim Müdürü Neşet Yazar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının akabinde başladı. Açılış konuşmasını yapmak üzere Bucak Hüseyin Türker Orta Okul Müdürü Bekir Canavar sahneye çıktı. Bucak Hüseyin Türker Orta Okul Müdürü Bekir Canavar’ın Açılış Konuşmasının ardından, Bucak’ta Komposizyon yarışmasında derece giren ve birinci olan Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencisi Özgül Yıldırım, dereceye giren kompozisyonunu okudu. Programın devamında, Bucak’ta düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren ve birinci olan Bucak Boğazköy Veysel Mutlu Orta Okulu öğrencisi Sıla Sicimli şiirini okudu. Şiir ve Kompozisyonların okunmasının ardından, ilçede düzenlenen kompoziyon,şiir ve resim yarışmalarında derece giren öğrenciler ödüllerini aldılar. Hüseyin türker orta okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu İstiklal Marşı’nı Biz Böyle Yazdık” adlı tiyatro oyunu sahnelendi ve program sonlandı.

İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anmaMehmet Akif ErsoyTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.