Mehmet akif mahallesi Atatürk parkını temizlediler

Mehmet akif mahallesi Atatürk parkını temizlediler Bucak mehmet akif mahallesi'nde bulunan Atatürk parkı vatandaşların bilinçsiz kullanması sonucu kötü bir görüntüye kavuştu. Çocukların oyun alanı olan park çöp yuvasına döndü. Gerek mahalle halkının gerekse dışarıdan gelen insanların …

Mehmet akif mahallesi Atatürk parkını temizlediler

Bucak mehmet akif mahallesi’nde bulunan Atatürk parkı vatandaşların bilinçsiz kullanması sonucu kötü bir görüntüye kavuştu. Çocukların oyun alanı olan park çöp yuvasına döndü. Gerek mahalle halkının gerekse dışarıdan gelen insanların bilinçsiz ve hor kullananması sonucu park çocuk yuvasından çıkıp çöp yuvasına döndü.

Parkın küçük çocukları bu görüntüye daha fazla tepkisiz kalamayarak kolları sıvadı çöp yuvasını tekrar çocuk yuvasına dönüştürdü.

Ataürk parkına gelen büyük küçük insanlara seslenen çoçuklar; biz sizin evinize gelip çöp atmıyoruz, siz de bizim yuvamızı kirletmeyin. biz burada oyunlar oynayıp vakit geçiriyoruz sonra da temizleyip öyle gidiyoruz. Bizi kirletmeyin’ dediler.

Atatürk parkıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.