Mehmet Cadıl, öğrencileri ile kavurma şenliğinde buluştu

Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi’nde Okul Yönetimi ve Okulun Banisi İş İnsanı Mehmet Cadıl tarafından her yıl organize edilen bahar etkinlikleri kapsamında kavurma şenliği düzenlendi.

Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi’nde Okul Yönetimi ve Okulun Banisi İş İnsanı Mehmet Cadıl tarafından her yıl organize edilen bahar etkinlikleri kapsamında kavurma şenliği düzenlendi.

Okul bahçesinde bugün düzenlenen şenliğe İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İlker Kar, Okulun Banisi Port-San Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Mehmet Cadıl, Okul Müdürü Hüseyin Kahraman, okulda görevli öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlik hakkında konuşan Okulun Banisi İş İnsanı Mehmet Cadıl, bu etkinliği geleneksel olarak düzenlediklerini ve öğrencilerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek öğrencilere çalışkan, ahlaklı ve tutumlu olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Kavurma Şenliği hakkında düşüncelerini aktaran Okul öğrencileri, kendilerine motivasyon sağlayan bu tür etkinliklerin yapılmasından son derece memnun olduklarını belirtti, etkinlik için Okulun Banisi Mehmet Cadıl ve okul yönetimine teşekkür etti. Öğrenciler, “Cadıllı Olmak Bir Ayrıcalıktır” dedi.

İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Okulun Banisi Mehmet Cadıl, öğrencilerle yakından ilgilendi, tecrübelerini paylaştı, öğrencilere gelecek hayatlarını şekillendirme konusunda tavsiyelerde bulundu. Kaymakam Tanrıkulu, İş İnsanı Cadıl’ın eğitim ve sağlık alanında yaptığı yatırımları öğrencilerle paylaştı, öğrencilerden okullarının prestijine layık iyi ahlaklı bireyler olmalarını istedi, onları gelecekte çok güzel mesleklerde görmek istediklerini ifade etti.

 

Bucak Mehmet Cadıl Anadolu LisesiMehmet Cadılkavurma şenliğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.