Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi’nin Büyük Başarısı

Bu yıl ellinci düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Proje Yarışması Bölge Finali 25-27 Şubat 2019 tarihleri arasında Konya'da gerçekleştirildi. Değerler Eğitimi alanında yarışmaya Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi öğretmenlerinden Dursun AYKUL’un danışmanlığında öğrenciler Umut Çağrı ÇETİN …

Bu yıl ellinci düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Proje Yarışması Bölge Finali 25-27 Şubat 2019 tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirildi. Değerler Eğitimi alanında yarışmaya Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi öğretmenlerinden Dursun AYKUL’un danışmanlığında öğrenciler Umut Çağrı ÇETİN ve Fatih Mehmet EREL’in “Değerli Kodlarım” projesi, Özlem DİNÇTÜRK danışmanlığında Deniz Mert ERTURGUT ve Göktuğ ÜNÜVAR’ın “Değerlerimizle Filizlenen Beyinler”, Türk Dili ve Edebiyatı alanında Pınar BİLGİN KIRÇİÇEĞİ danışmanlığında Alişan ÇELİK’in hazırladığı “Nasreddin Hoca Aramızda” projeleri davet edildi.

Bölge finalinde Özlem DİNÇTÜRK’ün danışmanlığında Deniz Mert ERTURGUT ve Göktuğ ÜNÜVAR’ın hazırladığı “Değerlerimizle Filizlenen Beyinler” ve Türk Dili ve Edebiyatı alanında Pınar BİLGİN KIRÇİÇEĞİ danışmanlığında Alişan ÇELİK’in hazırladığı “Nasreddin Hoca Aramızda” projeleri birinci oldu.

Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi’nden yapılan açıklamada “Türkiye Finalinde Konya Bölgesi ve İlimizi temsil edecek öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz” denildi.

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Proje Yarışması BölgeTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.