Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencisinden Büyük Başarı

Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Göktuğ ÜNÜVAR, Sosyal Bilimler Makale Yarışması'nda ilk 10'a girerek okuluna büyük sevinç yaşattı.

Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Göktuğ ÜNÜVAR, Sosyal Bilimler Makale Yarışması’nda ilk 10’a girerek okuluna büyük sevinç yaşattı.

Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi’nden yapılan açıklamada “Lise öğrencileri arasında düzenlenen Sosyal Bilimler Makale Yarışmasında (SOBİY’18) okulumuz öğrencisi Göktuğ ÜNÜVAR, Okul Rehber Öğretmeni Dursun AYKUL’un danışmanlığında 485 makale arasından Din ve Ahlak alanında “Modern Mağaralarımızda Yok Olan Toplumsal Değerlerimiz” isimli yazmış olduğu makalesi ile ilk 10´a girerek büyük bir başarıya imza attı. Öğrencimiz başarısı doğrultusunda Konya Bilim Merkezinde düzenlenen programa katıldı. Öğrencimizi ve Rehber Öğretmenimiz Dursun AYKUL´u başarılarından dolayı tebrik ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

Göktuğ ÜnüvarTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.