Mehmet Yasa Tekrar CHP Karamanlı İlçe Başkanı Seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamanlı İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen genel kurulda tek liste ile seçime giren Mehmet Yasa, yeniden ilçe başkanı olarak seçildi.

CHP İLÇE KONGRESİNDE MEHMET YASA GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamanlı İlçe Başkanlığı Genel Kurulu yapıldı. Seçime tek liste giren Mehmet Yasa tekrardan güven tazeledi.
Yönetim kurulu Tanju Saygın, Altan Kanal, Ali Özçoban, Emsal Tekeli Bayır, İlkay Avcı, Abdurrahman Kancı, Medine Bülbül, Adnan Çelik, Bekir Kanlı ve Hasan Özer’den oluşan genel kurulda faaliyet raporu ve kati bütçe görüşüldü.

CHP Karamanlı İlçe Başkanlığı’nda 38’incisi gerçekleştirilen genel kurula CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, CHP İl Başkanı Şengül Sevim Tekin, İl Genel Meclisi Üyesi Celal Saygın, belediye meclisi üyeleri, il ve ilçe teşkilatı yönetimi ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Mehmet Yasa, parti yönetimini gençleştirdiklerini belirterek, yerel seçimlerde de tıpkı genel seçimde olduğu gibi başarı elde ederek belediye seçimini kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Burdur kongreCHP BurdurTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.