Melekler Derneği’nden Muhteşem Gece: Gönüllerince Eğlendiler

Bucak Melekler Engelliler Derneği tarafından düzenlenen Dünya Down Sendromlular Günü Halk Konseri'nde down sendromlular gönüllerince eğlendi. Bucak Kapalı Spor Salonunda düzenlenen geceye MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Azmi Özkurt, BBP Bucak Belediye Başkan Adayı Tekten Yılmaz, …

Bucak Melekler Engelliler Derneği tarafından düzenlenen Dünya Down Sendromlular Günü Halk Konseri’nde down sendromlular gönüllerince eğlendi.

Bucak Kapalı Spor Salonunda düzenlenen geceye MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Azmi Özkurt, BBP Bucak Belediye Başkan Adayı Tekten Yılmaz, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu,Bucak Hızarcılar,Mobilyacılar ve Marangozlar Derneği Başkanı İsmail İnan başta olmak üzere davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Hasan Yılmaz,Ümmet Çelik,Harbi Enver,Mehmet Koparan ve Fatih Burdurlu’nun sahne aldığı gecede bir konuşma yapan Bucak Melekler Engelliler Derneği Başkanı İlknur Cenkci, “21 Mart Dünya Down Sendromlular gününe istinaden engelli kardeşlerimiz ile halkımızın kaynaşmasını amaçladığımız halk konserimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Onların gönüllerince eğlenmesi, mutlu olması bizlerin en büyük amacı. Bu amacı gerçekleştirebildiysek ne mutlu. Buraya gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Melekler Engelliler DerneğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.