Memleketi uyuşturucuya bulayacaktı Bucak jandarma inine girdi

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılseki köyünde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, yasa dışı kenevir ektiği belirlenen şüpheli, kenevirleri suladığı sırada suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kızılseki köyünün kayalık ve dağlık alanlarında Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, yasa dışı kenevir ekimine yönelik önemli bir başarıya imza atıldı.

Jandarma tarafından adım adım takip edilen uyuşturucu taciri Gökhan Y. Diktiği Kenevirleri sularken jandarma şafak operasyonu ile şahsın karşısına çıktı. İkametinde ve kenevir ektiği değerlendirilen alanda yapılan aramalarda yüzlerce kök kenevir bitkisi ile ruhsatsız av tüfekleri ele geçirildi.

Bucak Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yapılan operasyon sonucu gözaltına alınan şüpheli, 6 Temmuz 2026 tarihinde Bucak Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edildi. Bucak Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanan şüpheli, Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Uyuşturucu madde üretimi ve ticaretine yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğü belirtilirken, halkın huzur ve güvenliğini tehdit eden suç unsurlarına karşı operasyonların aralıksız devam edeceği ifade edildi.

Bucak uyuşturucu operasyonuBucak son dakikaBucak jandarmaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.