Mert Yazıcıoğlu, Serenay Sarıkaya'yı takibe aldı

Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu ile olan 4 yıllık ilişkisini sonlandırdıktan sonra, Dilan Çiçek Deniz ile kısa süreli bir ilişki yaşamıştı. Bu ilişki de sona erdikten sonra, Mert Yazıcıoğlu'nun Serenay Sarıkaya'ya ilgi duyduğu iddia edildi.

Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisi biten Afra Saraçoğlu, dizideki partneri Mert Ramazan Demir'le yeni bir aşka yelken açmıştı.

Bu ayrılığın arkasından ise Mert Yazıcıoğlu'nun Serenay Sarıkaya'yı hedefine aldığı ve Instagram'dan takibe aldığı öğrenildi. Yine iddiaya göre takibine karşılık bulamayan Mert Yazıcıoğlu çevresine de Serenay Sarıkaya'yı övmeye başladı.

Dilan Çiçek Deniz ile yaşadıkları ilişki yakın zaman önce sona eren Mert Yazıcıoğlu, iddiaya göre gönlünü yeni bir isme kaptırdı. Takvim'in haberine göre; Mert Yazıcıoğlu, Instagram'dan Serenay Sarıkaya'yı takibe almaya başladı ancak Mert Yazıcıoğlu, takibine geri dönüş alamadı.

Mert Yazıcıoğlu'nun, Afra Saraçoğlu'yla olan 4 yıllık ilişkisi ise oldukça olaylı bir şekilde sona ermişti.

SERENAY SARIKAYA'YA ÖVGÜLER YAĞDIRIYOR

Mert Yazıcıoğlu'nun Dilan Çiçek Deniz ile olan arkadaşlığı ise sadece 5 ay sürmüştü.

Yazıcıoğlu'nun yakın çevresine de Serenay Sarıkaya hakkında övgüler yağdırdığı gelen iddialar arasında.

Mert YazıcıoğluSerenay SarıkayaTürkiyeİstanbul

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.