Mesin'de Kavurma Yapılan Atın Kimliği ortaya çıktı 3 birinciliği var mış

Mersin’de Büyükşehir Belediyeye ait aşevinde dağıtılan kavurmada at eti kullanıldığı iddiasıyla başlayan tartışmada yeni bir detay ortaya çıktı.

KAVURMA YAPILAN ATIN KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI
Mersin’de Büyükşehir Belediyeye ait  aşevinde dağıtılan kavurmada at eti kullanıldığı iddiasıyla başlayan tartışmada yeni bir detay ortaya çıktı. Yapılan incelemelerde kavurmanın içinden çıkan mikroçip sayesinde etin kimliği belirlendi.
Yetkililerin yaptığı incelemelerde etin, Adana Yeşiloba Hipodromu’nda yarışlara katılan ve üç birinciliği bulunan 4 yaşındaki İngiliz yarış atı “Smart Latch”e ait olduğu tespit edildi. Yarış kariyerinde başarılar elde eden atın daha önce bacağındaki kemik kırığı nedeniyle yarışlardan çekildiği öğrenildi.
Olayın, aşevinde dağıtılan yemekten çıkan mikroçipin yetkililere bildirilmesiyle ortaya çıktığı belirtilirken, konuyla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Mersin Son dakikaat etiaş eviMersin Büyükşehir BelediyesiTürkiyeMersin

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.