Meteoroloji uyardı! Bugün başlıyor çok kuvvetli gelecek

Meteoroloji tarafından Burdur ve çevresinde bugünden itibaren kuvvetli yağışlar beklendiğine dair uyarıda bulunuldu. İşte detaylar...

Meteoroloji tarafından Burdur ve çevresinde bugünden itibaren kuvvetli yağışlar beklendiğine dair uyarıda bulunuldu. İşte detaylar...

Yarın içerisinde Burdur ve Isparta çevresi için uyarıda bulunan Meteoroloji, 8 Ocak Pazartesi günü saat 18:00 ile 9 Ocak Salı günü saat 23:59 arasında gök gürültülü sağanak yağış olacağını ifade etti.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bu akşam (08.01.2024 Pazartesi) saatlerinden itibaren etkisini arttırarak Burdur’un doğu ve Isparta’nın güney ilçelerinde kuvvetli (21-60 kg/m²) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi.

kuvvetli yağışmeteorolojik uyarıMeteoroloji uyarısıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.