MHP Bucak İl Genel Meclisi adayları Bucak ve köyler için çalışacaklar

Bucak için canla başla çalışmak için aday olduklarını belirten MHP Bucak İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, ayırmadan ayrıştırmadan Bucak ve köylerine hizmet gelmesi için koşturacaklarını taahhüt ediyorlar.

Milliyetçi Hareket Partisi Bucak İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Bucak için canla başla çalışmak için aday olduklarını belirten MHP Bucak İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, ayırmadan ayrıştırmadan Bucak ve köylerine hizmet gelmesi için koşturacaklarını taahhüt ediyorlar.

MHP Bucak İl Genel Meclisi Üyesi Adayları kimlerdir?

1. Sıra Adayı Çolak Mehmet Öztürk , Bucak Demirli köyü doğumlu , uzun süre Bucak Belediyesi Su Tahakkuk Servisinde şef olarak hizmet etmiş ve emekli olmuştur.

2. ⁠Sıra Adayı Ejder Durmaz , Bucak Anbahan köyünde doğmuş ve doğduğu köyde süt ve besi hayvancılığı ile uğraşmaktadır.

3. ⁠Sıra Adayı Mustafa Yaylalı , Bucak Çamlık köyünde dünyaya gelmiş. Bucak Tarım Kredi Kooperatifinde çalışmış , emekli olmuş ve şu anda Bucak Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir

4. ⁠Sıra Adayı Muammer Eser Bucak’ta dünyaya gelmiş , nakliyatçılık yapmaktadır .

il genel meclisi adaylarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.