MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün’den 23 Nisan’da anlamlı ziyaret

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla MHP Burdur İl Başkanı Mustafa GÜN, İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte USO İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla MHP Burdur İl Başkanı Mustafa GÜN, İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte USO İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Bayram coşkusunun yoğun şekilde hissedildiği ziyarette, minik öğrencilerle yakından ilgilenen GÜN ve beraberindeki heyet, çocuklarla sohbet ederek onların sevincine ortak oldu.

Ziyaret kapsamında öğrencilere tek tek hediye dağıtan İl Başkanı Mustafa GÜN, çocukların yüzündeki mutluluğun her şeye değer olduğunu ifade etti. 23 Nisan’ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda geleceğin teminatı olan çocuklara verilen değerin en önemli göstergesi olduğunu vurgulayan GÜN, “Çocuklarımız bizim en kıymetli hazinemizdir. Onların iyi yetişmesi, güçlü bir Türkiye’nin en önemli teminatıdır” dedi.

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan program, hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona ererken, ziyaret hem öğrenciler hem de öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı.

MHP BurdurMustafa GünziyaretTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.