MHP Burdur KAÇEP ve Ülkü Ocakları kadınları unutmadı

Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığı ve MHP Burdur KAÇEP Başkanlığı, anlamlı günde kadınlarla bir araya gelerek, karanfil dağıttılar.

Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi Burdur KAÇEP Başkanlığı olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hasebiyle, Üniversite yurdundaki depremzede kadınları ziyaret ederek, günlerini karanfil hediye ederek kutladılar.
Depremzede kadınlarla anlamlı günde buluşan Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığı ve MHP Burdur KAÇEP Başkanlığı, buradan da şehir merkezinde kıymetli kadınlarla bir araya gelerek, karanfil dağıtımı gerçekleştirdik.
Burdur Ülkü Ocakları tarafından yapılan açıklamada, " Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi Burdur KAÇEP Başkanlığı olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hasebiyle, Üniversite yurdundaki depremzede kadınları ziyaret edip, günlerini karanfil hediye ederek kutladık. Ardından da şehir merkezimizde kıymetli ablalarımıza, kardeşlerimize karanfil dağıtımı gerçekleştirdik.
Bu güzel etkinlikte bizi yalnız bırakmayan MHP Burdur KAÇEP Başkanım Sn. Nazan OKTAY Hanımefendiye ve KAÇEP Yönetimimize teşekkür ederim. Vatan, millet sevdalısı tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun." dedi.

Ülkü Ocakları Burdur İl BaşkanlığıMHP Burdur Kadın Kolları Başkanlığı8 Mart Dünya Kadınlar Günüdepremzede kadınlarTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.