MHP'li Sağar'dan Başkan Ünal'a akıllı sayaç tepkisi

MHP'li Bucak Belediye Meclis Üyesi Ali Sağar, esnaflara gönderilen akıllı sayaç mesajı sonrasında yaptığı açıklamada, belediyenin esnafa destek olması gerektiğini söyledi.

MHP'li Meclis Üyesi Sağar'dan Başkan Ünal'a Akıllı Sayaç Tepkisi

MHP'li Bucak Belediye Meclis Üyesi Ali Sağar, esnaflara gönderilen akıllı sayaç mesajı sonrasında yaptığı açıklamada, belediyenin esnafa destek olması gerektiğini söyledi.

Belediye Meclis Üyesi Ali Sağar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

'Zam yapmayın!' dedim yaptınız. daha da yetmedi mi ?

Ekonomik şartların getirdiği zorlukları biliyoruz. İlçemizde ticari faaliyet yürüten işletmeler de ne yazık ki bu şartlardan fazlası ile etkilenerek, yaşamak için gerekli olan maliyetleri karşılamak zorundalar. Bu maliyetlere SU ve diğer belediye gelir tarife zamları ile darbe vurduğunuz yetmedi mi?

Şimdi de kalkmış tüm su fatura bildirimlerinin altına mesaj göndermişsiniz. mesaj açık ve net

'Ticarethane kayıtlı su abonelerinin 31.12.2023 tarihine kadar akıllı sayaca geçiş yapmaları zorunludur. Yapmayanlar için 5000 TL idari para cezası uygulanacaktır.' özet geçmek gerekirse ya gider 2750,00 TL ye saat alır değişim yaparsınız. Ya da 5000 TL belediyeye para öder, yine de saat alırsınız

Kıymetli Hemşehrilerim, sizlerin huzurunda Sayın Başkan a soruyorum;

Bu sayaçları bedelsiz olarak belediyemiz neden karşılamıyor?

Sorduğum soru için Belediye Meclis Üyesi olarak ben bir öneri sunayım;

2022 yılına ait Özel Kalem Müdürlüğü Harcamanız 9.197.133,02 TL ( 9 milyon....TL ). 2023 yılında ki özel harcamalarınızı kısıp esnafınıza destek çıkabilir ve bu krizi çözüp esnafımıza sahip çıkabilirsiniz.
diyelim ki siz bunu yapmadınız;

Ben Bucak'ta bu saatleri satan işletme sahibi olarak Esnaf Vatandaşlarımıza söz veriyorum 'TİCARİ KULLANICILARA SAATLERİ MALİYETİNE' satacağım.

Ali Sağarakıllı sayaçtepkiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.