MHP Söğüt Belediye Başkan Adayı Ayhan Yurdasiper

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt Beldesi'nde MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Yurdasiper olarak belirlendi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin onayıyla yapılan açıklamaya göre, Söğüt Beldesi için Ayhan Yurdasiper, belediye başkanlığı için yarışacak.

MHP Söğüt Belediye Başkan adayı belli oldu. Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt Beldesi MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Yurdasiper oldu.

Bugün Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın yaptığı yazılı açıklamaya göre, partinin yetkili kurullarının değerlendirmeleri ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin onayıyla belediye başkanı adayları belirlendi.

Yapılan açıklamaya göre Burdur'da bulunan 4 belde için de belediye başkan adayları belli oldu. Bu kapsamda Söğüt Beldesinin Belediye Başkan adayının Ayhan Yurdasiper olduğu duyuruldu.

Söğüt'te yaptığı hizmetlerle beğeni toplayan Başkan Ayhan Yurdasiper, 31 Mart Yerel Seçimleri için MHP tarafından yeniden aday gösterildi.

Ayhan Yurdasiperbelediye başkanı adayıMHP Burdur31 Mart yerel seçimleriTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.