Milletvekili Bayram Özçelik’in Engelliler Günü Mesajı

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Bayram Özçelik, yayınladığı mesajda; “Kimimiz doğuştan kimimiz sonradan engelli oluyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli vatandaşlarımızın da …

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Bayram Özçelik, yayınladığı mesajda; “Kimimiz doğuştan kimimiz sonradan engelli oluyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli vatandaşlarımızın da kendi kendine yetmeleri ve her birey gibi tüm imkânlardan yararlanmaları olması gereken bir husustur.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarıyla hareket eden AK Parti Hükümetleri, sosyal devlet ilkesinin gereği olarak her daim engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerine önem ve öncelik vermiştir.Hükümetlerimiz Döneminde engellilerin haklarını elde etmeleri, sosyal hayata iştirak edebilmeleri için reform niteliğinde pek çok düzenleme yapıldı. Engellilere yönelik Henüz tüm sorunları çözülememiş olmakla birlikte, bugün engellilerimizin geçmişle mukayese edilemeyecek ölçüde toplum hayatının içinde olduğu, kamu haklarından yararlanabildiği bir gerçektir. Bu çıkan kanunlarla eğitim hizmetinde bakım hizmetine, istihdamdan ayrımcılığın önlenmesine kadar engellilerimizi ilgilendiren pek çok konuda haklarını teslim ettik.

Gelenekleri güçlü ve insan odaklı bir kültüre sahip olmamız nedeniyle tüm vatandaşlarımızın engellilerimizi sevgi ve anlayışla kucaklamalarını, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalarını temenni ediyorum.

Bu düşüncelerle; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.” dedi.

Bayram ÖzçelikAk PartiEngelliler GünüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.