Milletvekili Bayram Özçelik’in Regaip Kandili Mesajı

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Burdur Milletvekili Bayram Özçelik açıklamasında “Rahmet, mağfiret, manevi huzura ve arınmaya vesile mübarek ayların başlangıcı, üç ayların müjdeleyicisi Regaib Kandili’ …

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik açıklamasında “Rahmet, mağfiret, manevi huzura ve arınmaya vesile mübarek ayların başlangıcı, üç ayların müjdeleyicisi Regaib Kandili’ nde, manevi iklimi ile benliğimizi kuşatan, gönüllerimizi ferahlatan üç aylara ulaşmanın mutluluğunu inşallah bir kez daha yaşayacağız. Bu gece aynı zamanda Kur’an-ı Kerim ayı Ramazan-ı Şerifin müjdecisidir. Üç aylar, kalplerimizin ve gönüllerimizin manevi doyum mevsimi olan Receb-i Şerif, Şaban-ı Şerif ve Ramazan-ı Şerif ayları, Müslümanlar olarak Hakk’ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan iştiyakımızı zirve noktaya taşıyıp huzur iklimine doğru seyahat ettiğimiz müstesna zaman dilimleridir. Dini hayatımıza canlılık katan bu aylar, aramızda insani değerlerin ve ahlaki erdemlerin artmasına, yardımlaşma ve dayanışma bilincinin çoğalmasına, inananların iyilikte birbirleriyle yarışmasına vesile olur.

Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir. Bu özel gecelerin, gönüllerimize huzur, insanlığa barış ve dünyaya adalet getirmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Burdurlu hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik ediyor, Bu vesileyle İslam dünyasında akmaya devam eden kanın ve gözyaşının bir an önce durmasını; İnsanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlığın yerini barış ve huzura bırakmasını ve bu aylarda yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Saygılar Sunuyorum” açıklamasında bulundu.

Bayram ÖzçelikTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.