MİLLETVEKİLİ GÖKER BAŞKAN ŞENEL VE EŞİNİ ZİYARET ETTİ

BURDUR’un Yeşilova İlçesi Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi evlerinde uğradıkları silahlı saldırıda ayaklarından yaralanmışlardı.

BURDUR’un Yeşilova İlçesi Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi evlerinde uğradıkları silahlı saldırıda ayaklarından yaralanmışlardı.

Burdur’un Yeşilova İlçesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Mümtaz Şenel (68)’in Koyunlar Çeşme Mahallesi’ndeki evine 20 nisan 2020 pazartesi  sabaha karşı 04.30 sıralarında gelen kimliği belirsiz kişi ve kişiler kapıya gelen Başkan Şenel’in sağ ve sol ayaklarına tabanca ile beş el ateş etti. Aynı kişiler başkanın eşi Fatma Şenel’in (64) de iki ayağını kurşunladıktan sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Mümtaz Şenel ve eşi Yeşilova Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi’ne getirilerek tedaviye alındılar.

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker’de, haberi duyar duymaz hastaneye giderek Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşini görmek istedi. Durumları hakkında bilgi alırken kendisi ile birlikte Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek ve diğer parti üyeleri de hastaneye giderek Başkan Şenel ve eşinin durumlarını öğrendiler.

5 el ateş açılan silahla sağ ve sol bacaklarından yaralanmalar olduğunu söyleyen Milletvekili Göker, bu olay öldürmek için değil korkutmak için yapılmış bir eylemdir. Yeşilova belediye Başkanımız ve eşi şu an için sağlık durumlarında hayati bir tehlike bulunmamaktadır. ifadelerini kullandı.

Mehmet GökerMümtaz ŞenelTürkiyeBurdurYeşilova

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.