Milletvekili Göker’den MAKÜ’ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Göker’e Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ve Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek de eşlik etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karaca, Prof. Dr. Durmuş Acar ve Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ile Rektör Danışmanları Prof. Dr. Ömer Tekşen ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç’ın da yer aldığı ziyarette konuklar, MAKÜ’de yürütülen başta hayvancılık projesi olmak üzere birçok proje hakkında bilgiler alarak projeleri yerinde inceleme fırsatı buldular.

Üniversite-şehir işbirliği ile gerçekleştirilen projelerle hem MAKÜ’nün kendi gelişiminin sürdürüldüğü hem de şehrine olan katkısının konuşulduğu ziyaret, iyi dilek temennileri ile son buldu.

Mehmet GökerTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.