Milletvekili Göker, Kılıçdaroğlu'na A takımı ile eşlik etti

Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM’deki son grup toplantısı öncesinde A takımı ile toplantıya girerken, Mehmet Göker'in karede görülmesi gururlandırdı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM’deki son grup toplantısı öncesinde A takımı ile toplantıya yürürken çekilen ve içerisinde CHP Burdur Milletvekili hemşehrimiz Mehmet Göker’inde bu olduğu hem çok konuşuldu hem de çok beğeni aldı.

Çekilen görüntüyü “İktidara yürüyoruz” diyerekte paylaşan TBMM İdare Amiri ve CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker’in Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun A takımının bulunduğu karede olması Burdur’da CHP seçmenini de gururlandırdı.

Uzun dönemdir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun en yakınındaki isimlerden olan Göker ülkemizde yaşanan deprem felaketinin hemen sonrasın yıkımın yaşandığı merkezlerden Kahramanmaraş Elbistan’da aktif rol almış ve uzun süre orada görevli olarak kalmıştı. Kılıçdaroğlu’nun son grup toplantısına a takımı ile yapılan bu yürüyüş ve Göker’in bu karede olması Burdur için bir ayrıcalık oldu.

CHP Burdur Milletvekili Mehmet GökerTBMM İdare Amiri Mehmet GökerMehmet GökerMilletvekili Mehmet GökerKemal KılıçdaroğluTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.