Milletvekili Mustafa Oğuz Müjdeyi Verdi Bucak ilçe stadyumu yenileniyor

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak İlçe Stadyumu’nun modernizasyonu için beklenen yatırım sürecinin resmen başlatıldığını duyurdu.

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak İlçe Stadyumu’nda yapılması planlanan yenileme çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu. Tahsisi Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulübü’ne ait olan ilçe stadyumunun zemin yenileme ve fiziki şartlarının iyileştirilmesi için yatırım sürecinin başlatıldığı bildirildi.

Mustafa Oğuz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile gerçekleştirilen görüşmelerin ardından proje için ön çalışmaların başladığını belirtti. Açıklamasında gençlere ve sporculara daha iyi imkanlar sunmayı hedeflediklerini ifade eden Oğuz, “Bu toprakların evlatlarına daha iyi imkanlar sunmak, onların hayallerine güçlü bir zemin hazırlamak istiyoruz” dedi.

Milletvekili Mustafa Oğuz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a ve projede emeği geçenlere teşekkür ederek, Burdur ve Bucak için çalışmaların süreceğini kaydetti.

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa OğuzBucak İlçe Stadyumubucak haberTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.